1.000 vragen aan jezelf

Vandaag deel 2 van de 1.000 vragen aan jezelf. Dit keer over mijn ontbijt en kapsel. Ook lees je over waarin ik op mijn moeder lijk, hoe lang ik onder de douche sta en of ik mensen tweede kansen geef.

6. Waar bestaat je ontbijt uit?
Ik eet, qua ontbijt, meestal heel lang hetzelfde. Zo heb ik jarenlang boterhammen met pasta gegeten en zit ik nu al maandenlang aan de smoothies. Vanochtend was het er 1 met banaan, peer, kiwi, kaneel, olijfolie, water en gebroken lijnzaad. Gezond en lekker!

8. Waarin lijk je op je moeder?
Het verzorgende. Altijd voor mensen klaar staan en er voor ze zijn als ze ziek zijn of het moeilijk hebben. Daarnaast mensen verwennen met lekkers en andere kleinigheidjes.

32. Waarom heb je het kapsel dat je nu hebt?
Het is anders, niet standaard. Het staat me pittig en het lukt me om het zelf in model te brengen, elke ochtend weer. Ook de uitgroei vind ik leuk, hoewel die binnenkort wel weer wat bijgekleurd mag worden. En wie weet wordt ’t kapsel ook wel weer anders.

43. Hoe lang sta je gemiddeld onder de douche?
Jeetje, dat wisselt heel erg. Als ik dingen te doen heb kan ik er met 5 minuten onderuit zijn. Maar heb ik de tijd, dan kan ik er met gemak 20 tot 30 minuten onder blijven staan. Gewoon die straal op mijn hoofd of schouders. Genieten. Degene die de douche heeft uitgevonden krijgt van mij een pluim!

69. Geef je mensen tweede kansen?
Ja. Mensen maken fouten. Ik ook. Dat is nou eenmaal zo. Maar ik geloof in het goede van de mens en geef ze tweede, derde en vierde kansen. Omdat ze het verdienen. Net als ik.

Wat eet jij voor ontbijt? En geef jij mensen een tweede kans?

6 Comments on 1.000 vragen aan jezelf #2

  1. Leuk om te lezen! Wat ik eet voor het ontbijt is afhankelijk in welk land ik ben. Mijn voorkeur gaat uit naar heerlijk brood en een kopje thee. Maar als ik reis is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. En ik snap dat je denkt dat thee overal te krijgen is, maar dat smaakt niet zoals thuis. Ook al neem ik het theezakje mee.

    Ik kan mensen zeker een tweede kans geven. Of ik het ook doe is afhankelijk van wat er is gebeurd en hoe het gedrag van die persoon is veranderd, waaruit blijkt of die persoon mijn tweede kans ook verdient (naar mijn maatstaven dan).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge