1.000 vragen aan jezelf

Vandaag deel 3 van de 1.000 vragen aan jezelf! Dit keer over mijn sieraden en mijn grootste aankoop ooit. Ook lees je van welk woord ik de kriebels krijg en hoe ik mijzelf oppep na een rotdag. 

55. Welke sieraden draag je dagelijks?
Mijn ring draag ik elke dag. Ik voel me naakt als ik hem niet om heb. Ik heb de ring zelf gekocht. Het zijn 3 losse ringetjes om een grotere ring heen. Hij past precies bij mij. Stoer, verfijnd en bijzonder. Ook draag ik vaak oorknopjes. De laatste tijd wissel ik af tussen zwart en goud. Ik heb best veel armbandjes, ringen en oorbellen liggen, maar die draag ik eigenlijk bijna nooit.

68. Wat is je grootste aankoop geweest?
Absoluut mijn huis. Wat een gigantische aankoop en beslissing was dat! 7 jaar woon ik hier nu, in mijn jaren 30 huis. Het is steeds meer mijn plek geworden, alsof het om me heen gegroeid is. Afgelopen jaar heb ik het een beetje gerestyled. Tweedehands spullen van Marktplaats en rommelmarkten geven het nu nog meer sfeer. Samen met poes Missy voel ik me thuis.

71. Van welk woord krijg je de kriebels?
Het woord ‘me’! Dat kan ik echt niet aanhoren. Wel als het goed gebruikt wordt hoor, maar ‘me’ in plaats van ‘mijn’? Me dit, me dat. Brrr. Snel door naar de volgende vraag!

90. Hoe pep je jezelf op na een rotdag?
Als ik me niet zo fijn voel grijp ik vaak naar de chocola. En als ik me echt niet fijn voel naar een hele reep. Die is zo weg! Ook poes Missy kan me opvrolijken en rust geven. Een spannende serie op Netflix is ook een goede afleiding. Als ik daar eenmaal in zit krijgt mijn hoofd rust. Een combinatie van de 3 is natuurlijk een toprecept na een bad day!

105. Waarin wil je altijd kind blijven?
In alles. Ik zie mijzelf nog steeds als een groot kind. Lekker gek doen, lachen en mijzelf vooral niet serieus nemen.

Wat is jouw grootste aankoop geweest? En hoe pep jij je op na een rotdag?


Meer uit deze serie:
1.000 vragen aan jezelf #1

1.000 vragen aan jezelf #2

5 Comments on 1.000 vragen aan jezelf #3

  1. Ik ben heel erg van de tweedehandse spulletjes dus echt hele grote aankopen doe ik niet zo snel. Ik woon in een huurwoning, maar we moesten heel veel opknappen aan dit huis dus ik denk dat daar wel het meeste geld in is gaan zitten. Naast heel veel bloed, zweet en tranen.

    • Ai, vervelend dat je veel op moest knappen in de huurwoning. Gelukkig zijn er genoeg leuke en zeer betaalbare tweedehands spullen te vinden. Ik heb zelfs een mooie oude stoel (zoals die ook bij mijn opa en oma in huis stond) gratis op kunnen halen via een weggeefhoek op Facebook. Heerlijk!

  2. Mijn grootste aankoop is denk ik mijn auto geweest. En na een rotdag pep ik mezelf op door even lekker te sporten, of knuffelen met de konijnen, of chocola te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge