1.000 vragen aan jezelf

Hier is ie dan, 1.000 vragen aan jezelf deel 4! Over of ik ooit de wet heb overtreden, welke kleur er in mijn kledingkast overheerst en of ik trots ben op mijzelf. Ook kom je te weten of ik graag in de spotlights sta en of ik vandaag al naar de wolken heb gekeken. 

100. Heb je ooit de wet overtreden?
Ja! Per ongeluk. Ik fietste in de stad en dacht dat ik mij nog net in het gebied bevond waar ik wel mocht fietsen. De agent was hier helaas niet gevoelig voor. Het leverde mij een bon op van 65 euro, zonde!

102. Welke kleur overheerst in jouw kledingkast?
Er zijn drie kleuren die veel in mijn garderobe terugkomen. Zwart, wit en groen. Als ik de juiste kleur groen te pakken heb past dit mooi bij mijn ogen. Vroeger dacht ik altijd dat wit mij heel bleek maakte, ik heb namelijk nogal een lichte huid. Maar toen ik een paar jaar geleden toch eens met iets wits de kleedkamer inging, was ik blij verrast. Het maakte mij helemaal niet bleek. Dus nu komt er steeds meer wit in mijn kledingkast, hartstikke leuk!

111. Ben je trots op jezelf?
Hier zeg ik volmondig ‘Ja’ op. Ik ben van ver gekomen. Heb heel wat te verstouwen gehad. Ik ben nu op een punt waarvan ik denk: hier sta ik toch maar mooi. En wat ben ik een mooi persoon. Dat is zo fijn om van jezelf te kunnen zeggen! Ik vind mijzelf een leuk mens. En daar ben ik trots op.

116. Heb je al naar de wolken gekeken vandaag?
Jazeker, meteen toen ik de deur uitstapte. Vanochtend was de lucht felrood, alsof hij in brand stond. Ik heb een fascinatie voor wolkenluchten en zonneschijn. Ik geniet van wat er te zien is. Op de fiets kijk ik bijna vaker omhoog dan vooruit. Ook erg indrukwekkend vind ik de wolkenluchten aan zee. De lucht. Ik blijf ernaar kijken.

118. Sta je graag in de spotlights?
Nee, de spotlights zijn niets voor mij. Voor een groep staan bijvoorbeeld vind ik vreselijk. Laat mij maar lekker op de achtergrond mijn gang gaan.

Ben jij trots op jezelf? Waarom? En sta jij graag in de spotlights?

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!


Meer uit deze serie:
1.000 vragen aan jezelf #1
1.000 vragen aan jezelf #2
1.000 vragen aan jezelf #3

4 Comments on 1.000 vragen aan jezelf #4

  1. Ik vind de antwoorden altijd erg leuk om te lezen. Zo leer je iemand weer beter kennen. Goed zo dat je trots op jezelf bent. You go girl!

    Ik ben ook zeker trots op mezelf. Trots dat ik (en ik heb veel nare dingen meegemaakt) geen slachtoffer ben, maar mezelf als winnaar zie. Trots op mijn relatie met 2 mannen en dat ik het lef heb om dat gewoon lekker te doen. En gewoon… dat ik mijn ding kan/durf/mag doen. Er zijn zoveel mooie dingen om trots op te zijn.

    Met spotlights heb ik geen moeite. Ik wil niet genegeerd worden. Daar heb ik een hekel aan. Op de één of andere manier eigen ik een plek in de spotlights mezelf toe. Ik hoef niet te roepen, bedoel ik. Ik hoef ook niet op het podium. Maar blijkbaar val ik wel op als ik er ben. Mocht ik een podium op moeten, heb ik daar ook geen moeite mee. Als ik á la minute een grote groep moet aanspreken, vind ik dat prima. Ik lul me er wel doorheen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge