Echte post is cool! Ik vind het geweldig om post te versturen en op mijn mat te krijgen. En dan natuurlijk niet die blauwe enveloppen en saaie berichten van bedrijven. Nee, echte kaarten. Handgeschreven. Een ‘Zomaar’-berichtje dat je niet verwacht. Laatst ontving ik zelfs een chocotelegram in de brievenbus en kort daarna een zakje potpourri met een lief berichtje.

Afgelopen voorjaar zag ik op blogs, Facebook en Twitter berichten verschijnen over EPIC, oftewel het ‘Echte Post Is Cool’ project van Northflix en Monsieur Mango. Ik werd meteen mega-enthousiast van alle vrolijke foto’s en reacties. Want wat is het leuk om post te krijgen, laat staan een pakketje! Helaas was ik te laat om mij aan te melden. Maar nu, bij de tweede editie, ben ik er op tijd bij. 

Hoe Echte Post Is Cool werktEchte Post Is Cool

Je meldt je online aan om mee te doen en vertelt wat over jezelf. Vervolgens krijg jij een e-mail over een ander persoon die ook aan EPIC meedoet. Een soort lootje trekken dus, maar dan anno 2016. Je hebt 3 weken de tijd om voor 7,50 euro cadeautjes te kopen voor iemand die je (waarschijnlijk) niet kent. Je doet hier in foto’s verslag van. Het pakketje moet voor 4 juni bij de ontvanger zijn, want die dag pakken alle deelnemers de pakketjes uit.

De eerste cadeautjes zijn gekocht

Ik heb mijn eerste shopronde er op zitten. En het mooie inpakpapier kon ik natuurlijk ook niet laten liggen. Komende week ga ik nog even de laatste euro’s uitgeven en dan kan ik een doosje gaan vullen. Ik ben zo benieuwd wat de ontvanger van mijn cadeautjes vindt! En ja, natuurlijk ben ik als een kind zo nieuwsgierig naar wat voor leuk pakketje er bij mij wordt bezorgd. Ik houd jullie op de hoogte!

Stuur jij vaak kaartjes? En word jij ook zo blij van echte post?

10 Comments on Echte post is cool

  1. Ik heb al heel veel jaren geen echte post meer gestuurd, maar ik heb de laatste maand 2 kaartjes gekregen en daar werd ik toch wel blij van. Vroeger had ik ook veel penvriendinnen en werd er blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge