Happy new year!

In  mijn eerste blogpost van 2016 loop ik nog even langs de highlights van december. Dan kunnen we daarna weer lekker vooruit!

December was een drukke maand. Sinterklaas, kerst, oud & nieuw en ik was ook nog jarig! En de uitslag van de screening. Ben ik er wel of niet door gekomen? Je leest het hieronder!

Sinterklaas
Veel cadeautjes, lekkers op tafel en dobbelen maar. Wat een strijd om de leukste cadeautjes, hilarisch! Ik won een mooi zilverkleurig make-up tasje (die ik zelf had ingebracht) en een superfijne mok, met de tekst ‘you are truly fabulous, absolutely!’. Daar word ik bij elk kopje thee weer blij van.

Moduleopdracht
In december moest ik de eerste moduleopdracht voor de opleiding (Schriftelijke communicatie en redactie) inleveren. Ik ben er lang mee bezig geweest en vond het dan ook best spannend. Maar… tromgeroffel… het is beoordeeld met een 9! Zo gaaf. De lat ligt nu natuurlijk wel erg hoog voor de volgende opdracht!

Nieuwe baan
Ook spannend was de screening die ik moest doorlopen voor een baan bij de politie. Afgelopen week kwam het verlossende telefoontje: ik ben goedgekeurd en mag in januari beginnen als contentbeheerder. Superleuk! Ik ben heel benieuwd wat dit gaat brengen en hoe mijn werkdagen eruit gaan zien. Je leest het binnenkort op mijn blog!

Verjaardag
De 14e was ik ook nog jarig. Ik vierde het in het weekend en ging op de dag zelf met een vriendin naar de sauna. We hebben heerlijk gezweet, gerelaxt en gegeten. Een perfecte invulling van een verjaardag op maandag.

Kerst
Ik vierde kerst met mijn familie en ging ’s avonds met een groep meiden de stad in. We zaten bij Stan & Co, een nieuw cafe in Arnhem. De inrichting is prachtig en de bediening ziet er strak uit met haar mooie schorten. De immense bar, met haakjes eronder voor de jassen – handig! -, is indrukwekkend. Een leuke plek om een drankje te doen!

Oud & Nieuw
Na een relaxte avond met vrienden en vriendinnen, oliebollen en wijn, kon 2015 op de 31e worden afgesloten. Tijd voor een nieuw jaar, nieuwe dromen en nieuwe ervaringen. Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar voor mij in petto heeft!

Wat waren jouw highlights van december?

11 Comments on Highlights december

  1. Toffe maand achter de rug! En nog toffer dat je bij de politie gaat werken! Veel succes en plezier alvast! Mijn highlight was absoluut ons verrassingsbezoek van 4 dagen aan Nederland. Mooier kon het niet :D

  2. Wow… wat een mooie maand! Gefeliciteerd met je cijfer én je nieuwe baan! Mooie afsluiter van 2015 lijkt me. Gaaf hoor.

    Mijn highlights was dat ik voor het eerst kerst én O&N samen vierde met manlief, vriendlief en zoonlief en ook nog eens bij de familie van vriendlief. Heel bijzonder en fijn. Ik zou er eens een blog over moeten scrijven :)

  3. Wat een heerlijke december maand met mooie hoogtepunten. gefeliciteerd met het mooie cijfer voor je Moduleopdracht. En ook gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je mag heel trots op jezelf zijn.
    Veel succes in je nieuwe baan ! groetjes Diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge