Highlights januari

Januari is alweer voorbij! Een maand die in het teken stond van mijn nieuwe werk, nieuwe collega’s en bijzondere kijkjes achter de schermen. Meer hierover en andere highlights van afgelopen maand lees je hieronder! 

Nieuwe baan bij de politie

Op 4 januari startte ik officieel met het werken bij de politie. Gedurende de gezellige introductiedagen leerde ik veel over de politieorganisatie, ‘blauw’ (de agenten op straat) en hoe breed het werkveld eigenlijk is. Hoewel ik als contentbeheerder ‘gewoon’ een kantoorfunctie ga vervullen, heb ik de afgelopen weken allerlei bijzondere plekken mogen bezoeken. Ik ging naar de ‘winkel’ van de politie, waar alle agenten uit Nederland hun uitrusting aangemeten krijgen. Ik bezocht een schietbaan, waar agenten hun jaarlijkse schiettest aflegden en ik mocht een kijkje nemen in het landelijke depot voor in beslag genomen wapens. Heel indrukwekkend.

Nieuwe module opleiding

Ook startte ik in januari met een nieuwe module van de opleiding Schriftelijke communicatie en redactie. Erg leuk om hier weer mee aan de slag te gaan. Deze module gaat over effectief schrijven. Met onderwerpen als doelgroep, tekststructuur, formuleren en beeld bij tekst kan ik het geleerde meteen toepassen in mijn blog.

Babyshower

Samen met een vriendin organiseerde ik een babyshower voor onze lieve zwangere vriendin. Een totale verrassing voor haar! Met een aantal andere meiden verwenden we de moeder in spe met een smakelijke high tea en cadeautjes en maakten we samen een mobiel voor de baby. Op de 30e is haar mooie zoontje geboren, precies op de uitgerekende datum. Dat is natuurlijk het grootste hoogtepunt!

Chocoladecadeau

Van een andere supervriendin kreeg ik het meest lieve en lekkere chocoladecadeau, een chocoladewenskaart! Ik heb het nog steeds niet open durven maken, laat staan opeten, daar is hij te mooi voor. En ik weet hoe het met chocolade gaat; eenmaal open moet de reep, of in dit geval de kaart, in één keer op!

De Staat

Ook deze maand heb ik weer een avondje heerlijk gedanst en genoten van een concert. Dit keer van de Nijmeegse band De Staat. Een loepzuiver en superstrak optreden met een flinke dosis energie. Zanger en liedjesschijver Torre Florim heeft een charisma waar je u tegen zegt en ik was dan ook blij met mijn plekje vlak voor het podium.

Wat zijn jouw highlights van januari? Ben jij onlangs naar een goed concert geweest?

12 Comments on Highlights januari

  1. Gefeliciteerd!!

    De mooiste; dat ik het nieuwe jaar ben gestart in het bijzijn van zoon-, man- én vriendlief. Wat een fantastisch begin van een nieuw jaar. Maar ook de mooie reacties die ik kreeg op mijn blog over mijn relatie(s). Dat deed me ook erg goed, want je deelt toch iets persoonlijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge