Wat leuk dat je mijn blog bekijkt!

Mijn naam is Mieneke en ik ben een enthousiaste dertiger met een flinke dosis humor en positiviteit. Ik schrijf graag, ben gek op rommelmarkten en kan met vriendinnen uren kletsen en lachen over alle zin en onzin in onze levens. En crunchy melkchocolade is mijn favoriet.

Mijn dertigerscrisis

De dertigerscrisis. Ik zit erin. En goed ook. Het ‘is dit alles-gevoel’ is geregeld aanwezig. Alles moet anders, en wel graag meteen.

Toch zie ik het dertigersdilemma, de dertigersdip of quarterlifecrisis vooral als iets positiefs. Nieuwe uitdagingen, nieuwe mogelijkheden; alles ligt open! Bloggen stond al een tijdje op mijn lijstje en in september 2015 kwamen het onderwerp en het bloggen bij elkaar. Ik kon beginnen.

In deze blog wil ik mijn ervaringen en gedachtes met jullie delen en ik ben natuurlijk ook razend benieuwd naar die van jullie! Ik schrijf over hoe ik met de vele twijfels en keuzes – die deze fase met zich meebrengt – omga en hoe ik er een positieve draai aan geef. Daarnaast onderzoek ik het hoe en wat achter de dertigerscrisis en laat ik ook andere dertigers aan het woord.

Persoonlijke en algemene posts

Op deze site vind je persoonlijke en algemene posts. De persoonlijke posts gaan over typische dertigers zaken waar ik mee te maken heb, zoals geluk, relatie, baan en kinderen (help!). De algemene posts gaan over achtergrondinformatie en de – meestal luchtiger – dingen die mij daarnaast bezighouden, zoals lijf, vriendschappen en leuke of maffe gebeurtenissen. Ik ben immers meer dan een dertiger in crisis ;-)

Veel plezier op mijn site!