Echte post is cool - Uitpakdag

Gisteren was het eindelijk zover: de Echte Post Is Cool ‘uitpakdag’ was aangebroken. Ik had het pakket al anderhalve week in huis, maar ik ben sterk geweest en heb het gisteren pas uitgepakt. Ik moest de doos wel uit het zicht leggen, zodat ik niet in de verleiding zou komen al wat open te maken. En dat is dus gelukt. 

Echte Post Is Cool?

Misschien heb je het Echte Post Is Cool (EPIC) project en mijn deelname hieraan gemist, dus leg ik het nog even kort uit. Het project is een initiatief van Northflix en Monsieur Mango, die het jammer vinden dat er tegenwoordig nog maar weinig echte post verstuurd wordt. Je meldt je online aan om mee te doen en vertelt wat over jezelf. Vervolgens krijg jij een e-mail over een ander persoon die ook aan EPIC meedoet. Een soort lootje trekken dus, maar dan anno 2016. Je hebt 3 weken de tijd om voor 7,50 euro cadeautjes te kopen voor iemand die je (waarschijnlijk) niet kent. Alle deelnemers pakken de pakketjes op dezelfde dag uit, in dit geval op 4 juni. Je doet hier in foto’s verslag van en deelt die via Instagram, Twitter, Facebook of je eigen site.

Uitpakdag

Gisteren was het dus uitpakdag. Ik had dit zelfs als afspraak in mijn agenda gezet. Alsof ik het zou kunnen vergeten. Het ontbijt kon wachten, ik wilde nu eindelijk weten wat er in die prachtig ingepakte doos zat. Ik vind het zelf erg leuk mensen te verrassen. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik al veel voorpret beleefde aan het lootje in mijn mailbox krijgen, cadeautjes kopen, inpakken en het pakket op de post doen. Maar zelf zoveel mooie cadeautjes uitpakken was echt de kers op de taart. De cadeautjes passen bij mij en Mara heeft zelfs aan Poes Missy gedacht!

De cadeautjes

Wat heb ik allemaal gekregen?

  • Een mooie cakevorm, waarin ik mijn overheerlijke gezonde bananabread kan bakken. De oude vorm was nodig aan vervanging toe.
  • Een supergaaf magneetbordje met de tekst ‘Love me, love my cat’. Als ik alleen dit had gekregen was ik al heel blij geweest!
  • Een glazen limonadepul met deksel en rietje. Heel handig voor de zomer.
  • Een kaars met chocoladegeur. Als ik daarvan maar geen trek in chocolade krijg!
  • Verschillende beautyproductjes.
  • En last but not least: kattensnoep en speelmuisjes.

Je ziet het, ik ben mega verwend. En dat voor maar 7,50 euro. Zodra het kan geef ik mij meteen weer op voor de volgende editie. Want zeg nou zelf, echte post is en blijft cool.

Verstuur jij weleens cadeautjes via de post? En lijkt het jou leuk om aan dit project mee te doen?

10 Comments on Echte post is cool: de uitpakdag!

  1. Poeh, wat ben ik blij dat je het leuk vind! Ik was er wel een beetje nerveus om hoor. Het magneetbordje was mijn eerste aankoop. Ik zag het en ik vond het meteen zonde dat ze het niet ook voor iemand met hondjes hadden. Ik doe volgende keer ook weer mee. :)
    Tamara TS onlangs geplaatst…#EchtePostIsCool Unboxing Day!My Profile

1Pingbacks & Trackbacks on Echte post is cool: de uitpakdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge