Witte legging? Doe maar niet

Een donderdag in maart. Ik loop door de stad. Gewoon, zoals je soms door de stad kunt slenteren. Een beetje etalages kijken en hier en daar een winkel in. Het is ochtend, echt druk is het nog niet. Ik loop daar dus. Totdat er iets in mijn ooghoek opdoemt. Ik vertraag mijn pas en denk eerst nog dat ik het verkeerd zie. Ik knipper met mijn ogen maar dat verandert niets. Als het dichterbij komt kan ik er niet meer omheen. Het zal toch niet? Maar het is toch echt zo. Ik schrik ervan. Dat dit nog bestaat. Blijkbaar is niet iedereen op de hoogte. Waarvan? De witte legging. Die kan dus echt niet (meer). 

Pyjamagevoel

Ik krijg er een pyjamagevoel van. Pantoffels en een big-shirt erbij en je bent klaar om de hele dag binnen te blijven. Binnen inderdaad. Dus niet in die legging naar buiten. Houd ramen en deuren vooral gesloten.

Lachspiegel

Een witte legging doet geen enkele vrouw goed. Zo kleedt hij alles behalve af. Benen zien er ineens een stuk forser uit. Putjes en striae lijken keihard door de stof heen te komen. Je benen nemen vormen aan alsof je voor een lachspiegel staat.

Driekwart

De witte legging lijkt daarbij ook bijna alleen maar in driekwart model geproduceerd te worden. Wat is daar de bedoeling van? Een gewone witte legging is al erg, maar met een driekwart model worden je benen ook nog eens afgehakt en lijk je naast breder ook nog korter.

Geen broek

Een legging is geen broek. Zie het als een panty, daar draag je ook iets overheen. Iets wat ten minste je billen bedekt. Onbedekte billen zijn wat mij betreft een no-go, laat staan onbedekte billen in een doorschijnende witte legging!

Witte legging? Doe dus maar niet

Conclusie? Doe je witte legging in de kledingcontainer en show je benen op een manier waarop ze ook de aandacht trekken, maar dan op een positieve manier. Zwart is altijd goed, kleedt af en kan heel sexy zijn!

Deel jij mijn mening over de witte legging? Of ben jij zelf eigenaresse van zo’n wit exemplaar?

 

21 Comments on Witte legging? Doe maar niet

 1. Ik vind de witte legging ook niks maar het valt me vooral altijd op dat er zoveel mensen zijn die een legging inderdaad als broek dragen, zonder iets over de billen. Dat vind ik helemaal afschuwelijk, of ie nou wit, zwart of blauw is.

 2. Boeeeh, haha, ik ben het met je eens hoor. Een witte legging is afgrijselijk! Vind het zó fout. Ik ben zelf wel fan van zwarte leggings. Momenteel loop ik het liefst elke dag in een legging haha. Maar goed, zwart valt niet te vergelijken met wit in dit geval, haha. :’)

 3. Zo’n vijf jaar geleden droeg ik hem zelf ook wel eens, als de zomerse variant van de zwarte legging. Maar ik kwam er gelukkig al snel achter dat het echt niet kon en de witte exemplaren zijn heel subtiel in de container verdwenen.
  Een legging als broek is helemaal erg, welke kleur die ook heeft.

 4. Een legging als broek… Nee!
  (Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik wel mensen ken die een witte driekwart legging bijv. onder een rokje dragen en bij hen vind ik het vaak best leuk staan! Maar dat is misschien mijn gebrek aan mode-gevoel ;-))

 5. Hahah ik roep dit al jaren tegen m’n moeder maar die blijft ze dragen. Ik vind het echt belachelijk eruit zien. Dat ze überhaupt nog verkocht worden.

 6. Idd met je eens over de witte legging. Maar ik hoor over het algemeen ook nogal veel negatieve reacties over een witte broek ofniet bijna de zelfde reacties als over een witte legging. Witte broeken kunnen nog wel chique en netjes staan meer een witte legging mag van mij ook wel weg!

 7. Leggings moeten verbannen worden! En dan inderdaad al helemaal die drie kwart dingen die vrouwen onder een jurk of rok dragen. Kom op zeg, het ziet er niet uit! En al helemaal niet als ze wit zijn of huidskleur.

  Dat ze ooit ‘in’ zijn geweest heb ik nooit begrepen. Heb ze altijd spuuglelijk gevonden. Als je iets onder een jurk wil, trek je een panty aan. Punt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge